Schilders gezocht!

Zoek jij een leuke functie als (allround of leerling) schilder, of ken jij iemand die een nieuwe baan zoekt? Verfmeesters is op zoek naar een nieuwe collega!

Wie zijn wij?
Verfmeesters is een erkend schildersbedrijf in Borculo. Wij zijn een klein bedrijf met jarenlange expertise in het schildervak. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het onderhoud van binnen- en buitenschilderwerk bij particulieren in de regio Berkelland. Naast het onderhouds schilderwerk zijn wij gespecialiseerd in o.a. diverse sierstucwerken, wandafwerkingen en restauratieschilderwerk. Wij zijn altijd altijd bezig met de nieuwste materialen en technieken en kijken verder dan de traditionele geijkte manier van werken.

We leggen de lat hoog en dagen onszelf uit om, samen met ons team, te werken naar een perfect eindresultaat. We zijn trots op waar wij voor staan; een bedrijf waar vakmanschap en kwaliteit voorop staat.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega (allround of leerling) schilder die ons team wil komen versterken. Ben jij representatief, woonachtig in de regio Berkelland en lijkt het je leuk om te werken in een klein enthousiast team, met afwisselend werk en mooie projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als erkend leerbedrijf bieden we je een goede opleiding in de praktijk in een prettige (werk)omgeving.

Als allround schilder ben je in het bezit van een diploma (aspirant) gezel en rijbewijs B.

Reageren?
Ben je geinteresseerd of wil je meer informatie over één van deze functies (allround of leerling schilder)? Dan ontvangen we graag vóór 9 juni 2017 een e-mail met je persoonlijke gegevens (CV) en motivatie. Deze kan je sturen naar administratie@verfmeesters.nl

 

 

 

 

 

Terug

VerfMeesters op Twitter